БЛАГОДАРИМ ВИ, СТУДЕНТИ!

Приключи още една изключително успешна Студентска кръводарителска кампания, проведена от Районен център за трансфузионна хематология - град Пловдив във висшите учебни заведения в града.

Благодарим на ръководствата на университетите, които ни съдействаха авторитетно и предоставиха необходимата база за удобство на кръводарителите и подходящи условия за работа на специализираните екипи от Кръвен център - Пловдив.

Вдъхновението и мотивацията на студентите, включили се в кръводаряването са похвални и показват, че повече млади хора се приобщават към ценностите на гражданското общество като благотворителност, милосърдие, добротворство и човечност.

Благодарим Ви, кръводарители! Вие изпълнихте човешкия си дълг, вие помогнахте на нуждаещите се болни, вие направихте живота по-добър!

Бъдете щастливи и успешни! Желаем ви здраве и блогополучие и светли Великденски празници!

Временно преустановяване на работа на мобилен кабинет за кръвонабиране на пл. Централен

Поради настъпващия летен сезон и високите околни температури, РЦТХ - гр. Пловдив преустановява временно работата на мобилния кабинет по кръвонабиране, позициониран на площад Централен в гр. Пловдив.

Благодарим Ви, учители и ученици!

Приключи една успешна кръводарителска кампания за учителите и учениците, навършили 18 години от учебните заведения в гр. Пловдив и Областта.

Благодарим на всички кръводарители!

Благодарим от името на многобройните нуждаещи се пациенти на младите хора за ентусиазма, добрината и човечността, те ни вдъхнаха увереността, че са достойни да продължат традициите в безвъзмездното кръводаряване и да помагат благотворително!

Poker websites gbetting.co.uk/poker sign up bonuses