Огромна благодарност към кръводарители и спомоществователи

Ръководството и целият колектив на РЦТХ – Пловдив благодари най-сърдечно на всички, които станаха съпричастни и кръводариха благотворително.

Благодарим Ви, че в ситуация на извънредно положение, вследствие на епидемията от COVID-19, Вие проявихте милосърдие, състрадателност и човечност към съдбата на непознати болни, към хора, които имат нужда от помощ.

Човешката кръв е уникална, тя няма аналог, затова кръводаряването е израз на най-висша степен на благотворителност и гражданско съзнание.

Искрено благодарим на фирми, дарители и спомоществователи за щедростта и помощта, която проявиха към Кръвен център – Пловдив в тази тежка ситуация. Това за нас е жест на хуманност и солидарност от хора с добри сърца.

Пожелаваме на всички светли и щастливи празници!

Благодарим!

Работно време за празничните дни:

На 17 април /петък/ - от 10.00 до 14.00ч.  

На 18 април /събота/ - от 10.00 до 14.00ч.

На 20 април /понеделник/ - от 10.00 до 14.00ч.

Дари кръв, помисли за другите!

Вследствие извънредното положение и пандемията от корона вирус, броят на безвъзмездните кръводарители драстично намаля.

За да се справи с критичното положение, Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив отправя призив към Фирмите и гражданите на гр. Пловдив и Областта, които могат да се организират за кръводаряване.

Ние имаме възможност и готовност чрез предварително заявяване, да ви улесним като ви извозим в групи по няколко души /3-6/, с наш транспорт до Кръвния център и да ви върнем, като се спазват ограниченията и изискванията на Националния щаб за безопасност.

Нека проявим милосърдие и благотворителност!

Благодарим Ви предварително!

За повече информация, организация и координиране, моля звънете на тел. 0885184889 – Христозова, Кръвен център гр. Пловдив или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

БЛАГОДАРИМ ВИ, СТУДЕНТИ!

Приключи още една изключително успешна Студентска кръводарителска кампания, проведена от Районен център за трансфузионна хематология - град Пловдив във висшите учебни заведения в града.

Благодарим на ръководствата на университетите, които ни съдействаха авторитетно и предоставиха необходимата база за удобство на кръводарителите и подходящи условия за работа на специализираните екипи от Кръвен център - Пловдив.

Вдъхновението и мотивацията на студентите, включили се в кръводаряването са похвални и показват, че повече млади хора се приобщават към ценностите на гражданското общество като благотворителност, милосърдие, добротворство и човечност.

Благодарим Ви, кръводарители! Вие изпълнихте човешкия си дълг, вие помогнахте на нуждаещите се болни, вие направихте живота по-добър!

Бъдете щастливи и успешни! Желаем ви здраве и блогополучие и светли Великденски празници!

Сметка за дарения на РЦТХ - Пловдив

  

Във връзка с обявяването на извънредно положение за цялата страна и необходимостта от прилагане на разгънати противоепидемични мерки в дейността, РЦТХ - гр. Пловдив се нуждае от допълнителни материални и/или финансови средства с цел подпомагане ежедневната работа на служителите с кръводарители.

При наличие на желание и възможност бихте могли да помогнете на Центъра чрез дарение, като средствата бъдат превеждани по банкова сметка на РЦТХ - гр. Пловдив:

Банка: Уникредит Булбанк

IBAN: BG22UNCR75273154661201

BIC: UNCRBGSF

За контакти:

Районен център за трансфузионна хематология - Гр. Пловдив

Адрес: Гр. Пловдив, Бул. "България" 234 Б

Еmail: rcth_pl@abv.bg

Временно преустановяване на работа на мобилен кабинет за кръвонабиране на пл. Централен

Поради настъпващия летен сезон и високите околни температури, РЦТХ - гр. Пловдив преустановява временно работата на мобилния кабинет по кръвонабиране, позициониран на площад Централен в гр. Пловдив.

Извънредно работно време на РЦТХ - гр. Пловдив

Уважаеми КРЪВОДАРИТЕЛИ,

Поради въведеното извънредно положение в страната във връзка с пандемията от COVID – 19, Районен център за трансфузионна хематология – град Пловдив извънредно въвежда работно време за обслужване на кръводарители, а именно:

  • От понеделник до петък – от 8:30 до 18:30 часа, без прекъсване;
  • събота и неделя – няма да се работи с кръводарители.

В така създалата се ситуация, когато повечето фирми и учебните заведения не работят и не могат да се организират мобилни акции по кръвонабиране, Кръвният център – гр. Пловдив се нуждае от прясна кръв, за да може да задоволи нуждите на лечебните заведения в Пловдив и региона от кръвни съставки.

Обръщаме се с молба към всички здрави граждани, които желаят да бъдат съпричастни и да помогнат на нуждаещите се болни като станат кръводарители – благодетели, да дарят кръв безвъзмездно в сградата на Центъра на адрес: бул. България № 234Б.

Предварително благодарим за гражданската позиция и проявеното милосърдие от името на нуждаещите се пациенти!bigstock-charity-health-care-donation-2

Благодарим Ви, учители и ученици!

Приключи една успешна кръводарителска кампания за учителите и учениците, навършили 18 години от учебните заведения в гр. Пловдив и Областта.

Благодарим на всички кръводарители!

Благодарим от името на многобройните нуждаещи се пациенти на младите хора за ентусиазма, добрината и човечността, те ни вдъхнаха увереността, че са достойни да продължат традициите в безвъзмездното кръводаряване и да помагат благотворително!

Poker websites gbetting.co.uk/poker sign up bonuses