През настоящата 2015г. безвъзмездното и доброволно кръводаряване на РЦТХ - гр. Пловдив ще се проведе под мотото: 

ДАРЕТЕ КРЪВ, ПОДАРЕТЕ ЖИВОТ!

По традиция през януари започваме с кръводарителски акции в структурите на ОД на МВР на ПБЗН в Пловдив и Областта.

Със съдействието на общинските кметове ще бъдат обхванати и всички Общини и по-големи селища от региона на Област Пловдив.

От миналата година осъществихме успешни кръводарителски кампании в някои хотелски вериги, банкови институции, в някои нови фирми като създадохме чудесни партньорства, които се надяваме да продължат и през тази година.

На площад Централен, целогодишно всеки вторник и сряда, от 9.00 до 15.00 часа ще бъде разположен мобилният кабинет за кръводаряване за удобство и улеснение на гражданите и гостите на град Пловдив, които желаят да кръводарят.

През месеците март и април се провеждат ученически и студентски кампании. Надяваме се младите хора да бъдат все така съпричастни и да се включат, както и досега активно в това хуманно дело.

От няколко години на благотворителните ни акции за Цветница да разполагаме подвижния кабинет за кръводаряване пред храма "Св. Св. Петър и Павел", а за Спасовден пред храма "Света Троица", станаха традиция.

На 14 юни отбелязваме Световния ден на безвъзмездния и доброволен кръводарител като разполагаме мобилния кабинет за кръводаряване на площад Централен.

През летния сезон и при дълги празници, недостига на кръв и кръвни продукти се опитваме да запълним с кръводарителски кампании във всички здравни заведения на град Пловдив, в общинските администрации на общините Пловдив, Родопи и Марица, кметствата на Община Пловдив - Северен, Източен, Тракия, Южен, Западен и Централен.

Poker websites gbetting.co.uk/poker sign up bonuses